lørdag den 17. juli 2010

Fliser 1

Jeg har lavet fliser i dag, men desværre havde jeg ikke nok pasta til at lægge dem i. Jeg er meget spændt på, om det virker, for jeg har brugt malerpasta, som fuge, da jeg gerne vil ha' en hvid fuge mellem stenene.

jeg har taget et par æggebakker, som jeg har gjort våde, så de var nemme at skille ad, så jeg kunne bruge det meste af æggebakkerne. Her er det spidsserne som jeg har skilt ad.

Her har jeg klippet sten ud som skal bruges til fliser.

Der er ikke meget, der går til spilde.

Her ligger alle stenene til tørre ude på havebordet.

Her har jeg malet mine sten i teracottafarver, som jeg synes passer godt til huset.

Jeg havde ½ dåse malerpasta som jeg har brugt som fugemasse mellem stenene. Stenene har jeg bare lagt ned i pastaen, så jeg er spændt på, om det kan holde dem fast!

Her er de første sten så lagt. Jeg synes det ser lidt sejt ud! Ærgeligt, jeg ikke havde nok af det pasta! Nå, men jeg fik vist også kun lavet sten af en enkelt æggebakke, så jeg skal fortsætte med endnu et hold sten, som skal klippes ud og males i morgen.

Lidt af en mosaik, jeg har lavet. Det har jeg aldrig prøvet før!


2 kommentarer:

 1. Hej!
  Så fina dockhus du gör. Verkligen roligt att hitta hit till din sida. Jag håller också på med miniatyrer men har inte haft tid så mycket sista åren. Nu ska jag titta på allt fint du gjort. Hälsningar Aydan

  SvarSlet
 2. Hej Aydan!
  Tak for din dejlige kommentar! Jeg er glad for, at du har fundet min blog! Har du selv en blog? Jeg håber du snart får meget mere tid, til at nyde din miniaturehobby, for det er da bare en vidunderlig hobby!
  Knus fra Eva

  SvarSlet