søndag den 25. januar 2015

Hej, så ses vi igen :)

Hej alle følgere

Jeg har ikke blogget i flere år, da jeg mistede mit kamera og fordi jeg måtte låne mit hobbyrum ud til min store søn, som skulle hjem og bo, mens han var i lære. Tænk jer, nu er han uddannet og søger sin egen lejlighed. I mellemtiden har jeg fået mig en smartphone, ja faktisk nr. 2 af dem, så nu kan jeg snart begynde at blogge igen.

Nu er jeg rigtig spændt på, om jeg overhovedet kan finde ud af det, fordi det er så længe siden, men ellers håber jeg at I vil hjælpe mig lidt i gang.

Jeg har fået nogle nye interesser siden sidst, og det glæder jeg mig også til at vise jer.

Jeg har bl.a. lært at hækle lidt.

Jeg er begyndt at lave scrapbooking LO, og jeg er begyndt at smashe.

Jeg har også lavet 7 små dykkehuse i str. 1:48, så de er jo noget mindre end dem jeg plejer at lave.

Jeg skal snart i gang med at lave et minialbum, så jeg har lige investeret i et scoreboard og en masse andre redskaber og papir.

Jeg er også lige så lige begyndt at lave Project life, så der er mange nye ting jeg kommer til at vise jer.

Der dukker selvfølgelig også en masse almindeligt miniaturer op, efterhånden som jeg får det fundet frem, og pakket ud af kasserne igen. Lidt af det er allerede kommet frem, men der er lang vej endnu, før det hele er til at få fat i.

Det bedste af det nye jeg har at fortælle, er at jeg er blevet mormor til en fantastisk lille pige, som blev 2 år d. 25. december :) Hun hedder Melissa Amelia, men bliver bare kaldt Amy, eller Amelia.

Jeg glæder mig til at komme lidt i gang med det alt sammen, også med at blogge igen, så jeg håber I stadig er derude og vil kigge ind.

Hilsen Eva

2 kommentarer:

 1. Hej Eva!
  Det er da godt at du er i gang igen.
  Jeg ser frem imod at se dine näste projekter
  Mange knus fra Britt i Sverige

  SvarSlet
 2. Hej Eva. Det er en skøn blog du har her, fyldt med inspiration. Derfor er jeg rigtig glad for, at du vil i gang igen, og jeg vil glæde mig til at følge dine nye interesser også. Jeg har sat dig på min liste over blogge jeg følger. Rigtig god dag til dig.

  SvarSlet