mandag den 26. januar 2015

Cafemøbler

Jeg har leget lidt med cafemøbler. Lavet lidt rust på dem, og syet betræk og dug. Så er der klar til en hyggeaften.

Rust er duppet på med fingeren, dyppet i almindelig brunt akrylmaling fra Søstrene Grenes. Det man også bruger til at male på lærred. Jeg har blandet lidt lyst og mørkt brunt på papiret, og så bare dyppet fingeren deri. Det er da blevet meget godt synes jeg :)

Jeg har lavet lidt vind i dugen, fordi cafesættet skal stå ude på terrassen, og der er jo af og til lidt vind i sejlene.

Der skal hygges med rødvin og ostebord.

Gad vide om de unge mennesker tager desserten først?

Her er vi ovre i en anden model.

Vil lige vise jer, de fine hæklede tæpper og puder, samt den røde taske. Det er købt på miniatyremesse i Skørping. Den sorte skoletaske, har jeg selv lavet. Det er til manden der kører på den blå Vespa scooter. ja, det er hans arbejdstaske, så den skal jo ikke være alt for pæn.

Disse stole skal se helt nye ud, så de er endnu ikke rustet.

Her ser tasken tæt på. Den er lavet af sort karton, som jeg har krøllet først.

Den fine italienske flaske vin, bringer en masse barndomsminder frem. Vi var altid i Italien med vores forældre om sommeren, og lige netop denne flaske i den flettede kurv, blev der drukket mange af, af de voksne.

Det er da lidt romantisk <3 p="">
Smukt hæklet tæppe og puder. Jeg beundrer dem som kan hækle noget så småt!
 

2 kommentarer:

  1. Det er en rigtig fin måde, du har lavet rust på, det må prøves når jeg når så langt, som til at skulle lave havemøbler. Og de hæklede tæpper er virkelig smukke. :)

    SvarSlet
  2. Un bonito rincón para pasar un agradable rato. Un saludo, Eva

    SvarSlet