mandag den 17. januar 2011

Senge og vugger med sengetøj.

Jeg har lavet små madrasser til mine senge og vugger. De to senge i rå træ har fået en gang shellak.

Jeg har lavet sengetøj til de to træfarvede senge. Jeg har valgt ar de skal være uredte, og se ud som om, børnene lige er stået op, så dyner og puder ligger lidt krøllet i sengen.
Jeg har købt et almindeligt hvidt lagen for 12,- kr. i Ikea. Der er til rigtig meget miniature i sådan et lagen ;o)
Jeg har lavet et lagen og sengetøj. Puden må gerne være fyldig, så i den er der både vat og engangsvaskeklud. I dynen er der et enkelt lag engangsvaskeklud.

Jeg har først lagt puden i sengen, og forsøgt at forme den, som jeg tror den ville se ud, hvis der lige havde lagt en på den. Jeg har lavet en fordybning til hovedet på midten. Bagefter har jeg lagt puden på et stykke flamenco, og sat knappenåle i for at holde faconen pres.
Her har jeg formet dynen, som jeg gerne vil ha' til at hænge ned over sengekanten. Bemærk de små bånd til at binde pude- og dynebrtræk med. De ligger ubundne, for sådan synes jeg bedst, at jeg selv husker dem. Båndene her er ægte silke, som er købt hos Miniseum.dk
Her har jeg også formet dynen til vuggen.

Næste proces foregår udendørs. Jeg har brugt en hårlak, som jeg allerede havde, og sprayet godt på dynerne. Nu skal det bare tørre til næste dag.

Så er puden på plads.

Sådan ligger puden.
Så er dynen næsten på plads. For at det skal se realistisk ud, skal dynen jo ikke stritte ud i luften, så derfor har jeg taget et stykke dobbeltklæbende tape.

Her kan man bedre se, hvordan dynen nærmest bliver taget af blæsten.

Et lille stykke dobbeltklæbende tape her.

Nu er der vist ikke tvivl om, at der er et par små unger, som lige har forladt deres senge.

Ja så må bamsen passe på sengen resten af dagen.

3 kommentarer:

  1. Er du vild det ser bare flot ud,

    SvarSlet
  2. Eve, I really love these beds and cradle's. They have come out so wonderful.The blankets crumpled are the perfect touch and add so much realism!!

    SvarSlet
  3. The beds looks great. And the blankets re just perfect. They look very real and, I must say, familiar to me..;D

    SvarSlet