torsdag den 13. januar 2011

Findus og Peddersens køkkenmøbler.

Jeg har forsøgt at lege Peddersen, og lavet nogle køkkenstole med forskellige perler som ben og ryglæn. De er sat på et stykke grønt blomsterståltråd. Det var lidt svært at få alle ballustrene sat ind i hullerne, men nu er det endelig lykkedes, så nu har jeg også to stole til køkkenet.
Jeg har brugt perler i alle størrelser på benene, men kun de små på ryglænene, så det stadig er muligt at sidde på stolene.

Jeg synes de er blevet meget sjove.


Både bordplade og stolenes sæder og ryglæn, er savet ud af træet fra en frugtkasse. Benene på bordet er lavet af pinde fra nytårsraketter.


Færdig bænk, bord og stole.

4 kommentarer:

 1. Looks so cute! The idea of Findus & Peddersen- projct is perfect. I just love those books :)

  SvarSlet
 2. Hej Lotte
  Jeg elsker selv de bøger. Har lige været på biblioteket, for at låne en hel stak. Jeg vil så gerne lave et tema med Findus og Peddersen. Jeg har lige opdaget, at der er lavet nogle film, med mennesker i, og dem kan man se her:
  Måske kan andre blive inspireret at de film også?

  http://www.youtube.com/watch?v=vbn3OJj6Hmw&feature=related

  Knus Eva

  SvarSlet
 3. So originals and lovely chairs,I love your idea!
  I invited you to participate in my giveaway.Miniregards.

  SvarSlet
 4. Eva, the chairs are awesome! And they look great with table and bench.
  I love Findus and Peddersen too:D Once I met them in real at Junibacken in Stocholm. On my blog I have one picture where my son is holding a big pencil. The pic was taken at Peddersens:D You can be sure I'll follow your project!

  SvarSlet