fredag den 20. august 2010

Mit hobbyrum 1 etape

Min ældste søn er lige flyttet hjemmefra, da han er begyndt på en skole ca. 150 km fra os, så nu har vi endelig fået et værelse, der kan indrettes som hobbyrum. Selvfølgelig er der stadig plads til, at sønnen kan komme hjem og sove i de weekender han har lyst til det, så hans seng står altid klar.
Jeg har fødselsdag d. 22 august, og det eneste jeg ønsker mig, er noget til det hobbyrum, vi er ved at lave. Jeg har selvfølgelig nogle planer om, hvordan det skal indrettes, men da pengene lige skal følge med, kommer det til at ske lidt efter lidt. Noget der var vigtigt for mig, var at få en masse kasser, som var transparente, så jeg kunne se hvad de indeholdt, uden at åbne dem. Vi fandt de perfekte kasser i Ikea, som også er stedet, hvor vi har købt en masse andet til hobbyrummet.
Hængeskabe og hylder på den ene væg.


Åh hvor kan der være mange kasser med hobbyting i de skabe. Det er bare super dejligt!


Jeg skulle lige skynde mig at finde lidt nips der kan stå på skabene. Til venstre står 2 lampeskærme, som jeg mangler lamperne til. De var desværre udsolgte, så jeg må jo vente. Under skabene står der en masser plastikkasser. Lågene dertil var også udsolgte, men kommer igen i uge 36. Tålmodighed er en dyd, så jeg venter.....!


Det store køkkenbord er blevet flyttet ind i værelset. Planen er, at jeg gerne vil ha' lavet et arbejdsbord der er på højde med et barbord, så bordet vil være ca. 1 m højt. Dertil skal jeg så ha' nogle barstole, så jeg kan sidde og kigge ud af vinduet, mens jeg arbejder. Som en begyndelse, må jeg nøjes med det gamle spisebord, og hvis jeg skal kigge ud, må jeg rejse mig op.


Her i hjørnet står der nogle store kasser, som er til pinde, værktøj osv. Det er meningen at de skal stå under den lange bordplade, når engang jeg får den.


Så fik jeg lige en anden voksdug på bordet, der er sat et par nye arkitektlamper op, og mit dukkehusprojekt er igen sat frem, så jeg kan komme videre med det.


7 kommentarer:

 1. Tillykke med dit nye værelse. Det bedste er altså når man kan "arbejde" og bare ligge det fra sig når man går, uden at tænke på oprydning.
  Jeg har selv et hobbyrum, godt nok sammen med resten af familien. Men bordet er langt så vi kan faktisk sidde der sammen alle 4 og bare hygge. Personligt syntes jeg at det er vores bedste rum og jeg elsker at sidde derinde sammen med ungerne.

  SvarSlet
 2. Hej Reiko

  Jeg er sikker på at du har ret, for sådan et rum har jeg bare drømt on SÅ længe! Jeg ser frem til, at vi kan sidde og kigge ud af vinduerne, mens vi laver hobbyting eller bare har lyst til at sidde lidt sammen. Det bliver også så dejligt, når man kan ha' symaskinen til at stå fremme så længe man ikke er færdig med at sy, og det bliver skønt at ha' et sted jeg kan rode, uden at ha' dårlig samvittighed.
  Jeg kommer til at opholde mit i det værelse mange timer om dagen.

  SvarSlet
 3. Has hecho una bonita decoración con estilo moderno.
  Un abrazo
  maite

  SvarSlet
 4. Tak tak. Jeg tror det bliver rigtig godt, når jeg får de sidste ting lavet færdig. Der skal desværre penge til, så der går nok nogle månederne endnu, før jeg får lavet et langt bord, som er på højde med et barbord. Ja, så kan jeg rigtig sidde og kigge ud af vinduet, mens jeg sidder i stearinlyset skær, laver miniaturer og hører en god lydbog imens. Smiler.....

  Muchas gracias. Creo que va a ser realmente bueno cuando me las últimas cosas que hacer terminado. Tiene que lamentablemente dinero, así que es probable que haya todavía algunos meses antes de que me han hecho una tabla larga, que está a la par con la mesa de un bar. Sí, sólo pueden sentarse y mirar por la ventana mientras yo estoy sentado en el resplandor de las velas, haciendo miniaturas y escuchar un audiolibro buen rato. Sonrisas

  SvarSlet
 5. Hi Eva, congratulations on your birthday. I hope you had a nice day. I love your hobbyroom.

  SvarSlet
 6. Hej Lara.
  1000 tak for din hilsen! Jeg havde en fantastisk fødselsdag, og jeg fik mange dejlige ting til mit hobbyrum.

  Hi Lara.
  1000 thanks for your greeting! I had a great birthday and I received many lovely things for my hobby room.

  Eva

  SvarSlet
 7. I hope you had a lovely birthday. :) Your new craft room looks excellent.

  SvarSlet